Allmänna Villkor

 • För att genomföra ett köp måste du vara minst 18 år och myndig.
 • Våra produkter är inte till för att förebygga, behandla eller diagnostisera sjukdom.
 • Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du rådgöra med läkare innan du använder våra produkter.
 • Våra produkter skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost och/eller en hälsosam livsstil.
 • Resultaten från användandet av våra produkter varierar från person till person. Faktorer så som livsstil, hälsotillstånd och genetik gör att individer reagerar olika på kosttillskott. Vetenskapliga studier vi refererar till i marknadsföringen av våra produkter, kommer inte nödvändigtvis att överensstämma med din erfarenhet av produkten.

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och faktura.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Payson Checkout

  Payson Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Du väljer själv om du vill betala med faktura, med kort eller med banköverföring. Allt är lika säkert. Väljer du fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 19 SEK.

 • Swish

  Med Swish kan du betala med mobilen. Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala.

Leveransvillkor

Leveranstid

Vi skickar beställningar med DHL eller Postnord. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige. För beställningar utanför Sverige är leveranstiden 2-6 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Avisering

Om du anger ditt mobilnummer vid beställningen får du ett SMS när paketet finns att hämta hos ditt postombud. Annars får du en avi till din mail.

Fraktkostnad

Du betalar en fraktkostnad på 30 SEK för köp under 1000 SEK. Överstiger ditt köp 1000 SEK är frakten gratis. För leveranser utanför Sverige tillkommer en extra fraktkostnad på 30 SEK.

Outlösta paket

Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 250 SEK för uppkomna omkostnader. Tänk därför på att alltid hämta ut dina beställningar inom 14 dagar från det att ditt paket ankommit till postombudet.

Returer

Du har en ångerrätt i 14 dagar efter att du mottagit din vara från oss. För att ångra ett köp skall du först kontakta oss på yourfriends@kognito.se. Skicka därefter tillbaka varan till nedanstående returadress. Är det något fel på produkten så står vi för returkostnaden annars betalas portot av kunden. Ångerrätten gäller endast oöppnad förpackning. Vi återbetalar hela kostnaden för produkten så fort vi mottagit returen.

Obs. Har du genomfört ett köp med Swish, kan återbetalning endast göras till det mobilnummer från vilket den ursprungliga betalningen gjordes och när detta mobilnummer är kopplat till samma person och konto som vid den ursprungliga betalningen.

Returadress:

Kognito
Vasavägen 31
58233 Linköping
Sverige

Integritetspolicy

Personuppgifter

Kognito värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Kognitos målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Kognito samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan. Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Webbplatsen genom cookies. De personuppgifter som Kognito behandlar är ditt namn, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, leveransadress, IP-adress och ev telefonnummer.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation, kundundersökningar samt för statistikändamål.

Kognito använder Googles annonstjänster. De annonsfunktioner som Kognito använder sig av via Google Analytics är intresse-, demografi- och remarketingbaserade inriktningmetoder.

Uppgifterna kan vidare komma att användas för att analysera köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra Webbplatsen, betalningslösningar och betalningsprocesser.

Vi på Kognito värnar om våra kunders integritet och har därför valt att inte använda oss av någon form av direktmarknadsföring via email, post eller telefon.

Länkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart Webbplatsen. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att Kognito inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicy

Kognito förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen.

Kontakt

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.