Allmänna Villkor

 • För att genomföra ett köp måste du vara minst 18 år och myndig.
 • Våra produkter är inte till för att förebygga, behandla eller diagnostisera sjukdom.
 • Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du rådgöra med läkare innan du använder våra produkter.
 • Våra produkter skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost och/eller en hälsosam livsstil.
 • Resultaten från användandet av våra produkter varierar från person till person. Faktorer så som livsstil, hälsotillstånd och genetik gör att individer reagerar olika på kosttillskott. Vetenskapliga studier vi refererar till i marknadsföringen av våra produkter, kommer inte nödvändigtvis att överensstämma med din erfarenhet av produkten.

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och faktura.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Payson Checkout

  Payson Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Du väljer själv om du vill betala med faktura, med kort eller med banköverföring. Allt är lika säkert. Väljer du fakturabetalning tillkommer en fakturaavgift på 19 SEK.

 • Swish

  Med Swish kan du betala med mobilen. Detta är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala.

Leveransvillkor

Leveranstid

Vi skickar beställningar med DHL eller Postnord. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige. För beställningar utanför Sverige är leveranstiden 2-6 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Avisering

Om du anger ditt mobilnummer vid beställningen får du ett SMS när paketet finns att hämta hos ditt postombud. Annars får du en avi till din mail.

Fraktkostnad

Du betalar en fraktkostnad på 30 SEK för köp under 500 SEK. Överstiger ditt köp 500 SEK är frakten gratis. För leveranser utanför Sverige tillkommer en extra fraktkostnad på 30 SEK.

Outlösta paket

Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 250 SEK för uppkomna omkostnader. Tänk därför på att alltid hämta ut dina beställningar inom 14 dagar från det att ditt paket ankommit till postombudet.

Returer

Du har en ångerrätt i 14 dagar efter att du mottagit din vara från oss. För att ångra ett köp skall du först kontakta oss på yourfriends@kognito.se. Skicka därefter tillbaka varan till nedanstående returadress. Är det något fel på produkten så står vi för returkostnaden annars betalas portot av kunden. Ångerrätten gäller endast oöppnad förpackning. Vi återbetalar hela kostnaden för produkten så fort vi mottagit returen.

Obs. Har du genomfört ett köp med Swish, kan återbetalning endast göras till det mobilnummer från vilket den ursprungliga betalningen gjordes och när detta mobilnummer är kopplat till samma person och konto som vid den ursprungliga betalningen.

Returadress:

Kognito
Vasavägen 31
58233 Linköping
Sverige

Kontakt

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.