Recovery Protein

Recovery Protein

399.0 sek

Onnits Recovery Protein hjälper dig att optimera återhämtning och muskeltillväxt efter träning. Recovery Protein innehåller en balanserad kombination av protein, kreatin och grenade aminosyror (BCAAs), från en unik kombination av råvaror. Ett mål innehåller 16 gram protein, 3.5 gram BCAAs och 1 gram kreatin. Recovery Protein innehåller även kokosvattenpulver, vilket ger ett ökat innehåll av mineraler och elektrolyter.

Förpackningen innehåller 10 portioner.

Slut

Recovery Protein Ingredienser

Getvassle

Recovery Protein innehåller getvassleprotein (isolat) från getmjölk. Getvassle har en komplett aminosyraprofil som är idealisk för muskelbyggande och är fri från hormoner och tillsatser.

Grenade aminosyror (BCAAs)

En dos Recovery Protein innehåller 3.5 gram BCAAs med optimal ratio (2:1:1) mellan de grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Dessa tre aminosyror är avgörande för muskelsyntes och återvinningen av muskelvävnad.

Colostrum

Colostrum är den första mjölken som kon bildar precis före och efter kalvning och är mycket rik på protein och näringsämnen. En dos Recovery Protein innehåller 5 gram Colostrum.

Kreatin

Kreatinets positiva effekter på fysisk prestationsförmåga är välkända. Kreatin absorberas av muskelcellerna och är det ämne som kan leverera energi snabbast vid högintensiv fysisk ansträngning. Varje portion Recovery Protein innehåller 1 gram kreatinmonohydrat.

Hampafrö

Hampafrö ger en välbalanserad proteinprofil för att komplettera de andra proteinkällorna. Hampafrön innehåller även essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler. En portion innehåller 10 gram hampafrö.

Kokosvatten (pulver)

Kokosvatten är känt för sitt höga innehåll av elektrolyter och mineraler som stödjer kroppens återhämtning.