Joint Oil

Joint Oil

489.0 sek

Joint Oil är en effektiv kombination av fiskolja, gurkörtsolja, gurkmeja och avokado- och sojaolja (Avocado Soybean Unsaponifiables, ASU). Joint Oil är emulgerad, vilket gör att den lätt kan blandas i kall eller varm dryck utan mixer. Dessutom smakar den mandarin så att du slipper smaken av fiskolja!

Varje portion innehåller 160 mg EPA, 130 mg DHA, 160 mg GLA, 95 mg curcumenoider och 300 mg ASU. Joint Oil är fri från socker, gluten och laktos. Skaka flaskan ordentligt före användning.

Slut

Fördelarna med Joint Oil

Att få i sig tillräckligt med omega-3-fettsyror är avgörande för en god hälsa. Fiskolja har visat sig ge många hälsofördelar, särskilt för hjärta, hjärna, hud och bindväv. Världshälsoorganisationen (WHO) rekommenderar att man konsumerar 200 till 500 mg EPA och DHA (kombinerat) varje dag. Trots det är det många av oss som inte får i oss tillräckligt med EPA och DHA, te.x. misslyckas 4/5 amerikaner att äta tillräckligt med fet fisk för att uppfylla WHOs riktlinje. Om du inte gillar fisk eller inte klarar av smaken av traditionell flytande fiskolja, kan Joint Oil vara ett bra komplement till din kost. Joint Oil innehåller inte bara fiskolja med EPA och DHA, den innehåller också gurkörtsolja med gammalinolensyra (GLA), gurkmejaxtrakt och avokado -och sojaolja (Avocado Soybean Unsaponifiables, ASU). Ingen annan produkt på marknaden kombinerar alla fyra av dessa ingredienser - alla fördelaktiga för leder och rörlighet i en enda produkt.

Användning & Dosering